2010. április 10., szombat

felkészítő7


Április 6-7-8-án zajlott a Nap Klubban a felkészítő/csapatépítő tréningünk a kibővült csapatunkkal. Kedden meghívtuk Hargitai Dávidot (Budapest Esély Központ, Fókusz Alapítvány) és Tóth Mátét (Krétakör), hogy a photovoice és a fotózás gyakorlati odlaláról meséljenek. Szerdán Végh Panni és Nagy Zsuzsi a 8. és 9.kerületben lévő szoc intézmények (mint a Kesztyűgyár) foglalkozásairól beszélt, délután pedig Dósa Mariannt láttuk vendégül, aki a belső budapesti szegregátumok kialakulásáról tartott "előadást", és végül a napot a Gipsy Side című filmmel zártuk, ami után Koppány Judit antropológus avatott be a film hátterébe. Csütörtökön Kovács Mónika (Elte, Interkult Int) az előítéletek és a kisebbségi identitás pszichológiáját mutatta be nekünk, délután pedig Udvarhelyi Tessza (A Város Mindenkié, Artemisszió) tartott interkulturális kommunikáció tréninget.

Mindnekinek köszönjük a részvételt és a segítségeket, nagyon sok értékes infóval távoztunk, a Nap Klubnak pedig külön köszönet, hogy helyet biztosítottak nekünk!

A következőkben az itt hallottakat rakjuk a helyükre és ennek megfelően véglegesítjük a stratégiáinkat, hogy 1-2 héten belül elkezdhessük a fotós foglalkozásokat a helyi srácokkal.