2010. március 18., csütörtök

fényképezőgépeket keresünk

A 8ker + én megvalósulásához feltétlenül szükségünk van fényképezőgépekre. Anélkül ugye nem megy a photovoice... Mivel viszont pénzünk sajnos egyáltalán nincs, mindenkit szeretnénk megkérni, hogy nézzen körül otthon -- nincs-e egy fiókban megbújó, már nem használt kis digitális fényképezőgép.
3 megapixeles (de ennél igazából már csak nagyobbak vannak), semmi extra kis kompakt gépekre lenne szükségünk. Ha esetleg van ilyenetek, írjatok - nagyon sokat segítenétek!

köszönjük.

1 megjegyzés:

  1. Kézcsók!
    Egy fotós oldalon olvastam a felhívást. Vajon sok gép érkezett már? Mert ha nem, akkor ajánlanék legalább egy kiegészítést. Az energiaellátásról és a kártya kérdéséről.
    Az energiáról azért, mert kétféle gép létezik, ceruzaelemmel illetve hasonló akkuval vagy speciális akkuval működő. Amennyiben volna vagy tudnának szerezni elemforgalmazó szponzort, akkor elsősorban ceruzaelemmel is működő gépeket kellene kérni. Na nincs ilyen, akkor a felhívásba be kéne írni, hogy speciális akkumulátor esetén az is kéne, és a töltő is. Egy akku és töltő vásárlása meglepően sokba kerülne.
    Ami a kártyákat illeti, kérdés, hogy aki gépet ad, ad-e melléje kártyát is. Ha nem, ezeket vásárolni szintén nem jó, mert aránytalanul drága. Biztosan sok kisebb kapacitású kártya hányódik amatőröknél, akik nagyobbakat vettek az idők folyamán. A projekt lebonyolításáról nem tudván semmit (egy délutános? Több alkalmas) esetleg cserealap is jól jöhet. Szóval tán kártyákat is lehetne kérni.

    VálaszTörlés